Familie-
behandling

Familiearbejde der virker.
pexels-cottonbro-5858837

Mine mange år som familie konsulent

Vibeke Nielsen

I mine mange år som familiekonsulent, er det min erfaring, at forældre elsker deres børn og ønsker det bedste for dem. Den motivation er uundværlig i familiearbejdet, for at komme tilbage til det gode familieliv, som alle fortjener. Familier er forskellige. De har deres eget DNA med forskellige styrker og sårbarheder. De kommer alle med deres egne erfaringer, som påvirker deres syn på forældre rollen, på godt og ondt.

Tilbage i trivsel

Som familiekonsulent, er det min opgave, at hjælpe forældre og børn, tilbage i trivsel.

Trygt rum

Sammen, skaber vi et trygt og tillidsfuldt rum, hvor det som forældre, er tilladt at dele erfaringer og tanker og stille spørgsmål, som måske umiddelbart kan føles dumme.

Åbenhed

Men der er ingen dumme spørgsmål og det er gennem nysgerrighed og åbenhed, at vi sammen, kan skabe nye og konstruktive løsninger i familien.

Familiebehandling

En forældrerolle

Det er vigtigt for børn at have forældre, der kærligt varetager deres forældrerolle. Det er vigtigt for børn, at have forældre, som tager ansvar for deres indbyrdes relation og som kan aflæse barnets reaktioner og derefter afstemme egen adfærd, så der skabes tillid og tryghed mellem barn og forældre. 

Kan være svær at håndtere

Forældrerollen i dag, kan være svær at håndtere. Der er sket meget udvikling og viden indenfor børnepsykologien og det vi som forældre selv er blevet mødt med, af vores forældre, kan vise sig at være utilstrækkeligt, i mødet med vores egne børn.

Tilbage i trivsel

Det kan være sårbart at befinde sig i en situation som forældre, hvor man ikke ved, hvad man skal gøre eller hvordan man bedst kan hjælpe sit barn, tilbage i trivsel.

Sammen i processen

Vi er sammen i processen og jeg er med hele vejen, til at hjælpe og guide, dig som forældre, til at skabe den forandring, der er nødvendig, for at jeres familie kommer tilbage i trivsel.

 

Vores samarbejde vil bestå af både individuelle samtaler, familiesamtaler og samtaler alene med jeres barn. Som familiekonsulent varetager jeg opgaver som:

Afklarende forløb

Observations af familiens samspil, relationer og evne til mentalisering.

Familiebehandling

Mestring af nye strategier og viden til at familie og barn

Har du brug for retning?
Kom i gang i dag

Copyright © 2021 Mindmove - Mentaltræning All Rights Reserved

Adresse: Godthaabsvej 8, 4300 Holbæk
Tel: +45 3131 7478
Email: vn@mindmove-mentaltraening.dk
Mindmove Mentaltræning
CVR: 4105 2325